Conferència “El futur del museus”, a càrrec del director del Museu Reina Sofia, Manuel Borja-Villel
Divendres, dia 22 de febrer, en els debats de Claustre
Obert, que  se celebren al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València (C/Universitat, 2).

La conferència, que tindrà lloc a les 18 hores a l’Aula Magna de
l’edifici, s’organitza en col•laboració de l’Associació Valenciana de Crítics d’Art (AVCA).

L’entrada és lliure (limitada a la capacitat del recinte) i s’inscriu en la programació de Claustre Obert, l’espai de debat creat per la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Cultura i Igualtat, i el diari El País, per analitzar els temes més rellevants de l’actualitat social, cultural i econòmica.

El prestigiós historiador espanyol, Manuel Borja-Villel, que ha estat director del museu de la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona des de la seua inauguració i del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), estarà acompanyat de Romà de la Calle, catedràtic d’Estètica i Teoria de les Arts de la Universitat de València i president de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles de València, i d’Antonio Ariño.

Romà de la Calle, que presentarà el debat, ha elaborat per NAU XXI (http://nauxxi.uv.es), un interessant article d’opinió, titulat Dos moments de reflexió, que serveix d’introducció a la trajectòria del conferenciant i també al debat, sobre el futur dels museus. NAU XXI és un projecte del Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València per contribuir al debat social des de l’espai a Internet i amb actes presencials.

__________________________________________

Conferencia “El futuro de los museos”, a cargo del director del Museo Reina Sofía, Manuel Borja- Villel
Viernes, día 22 de febrero, en los debates de Claustre Obert, que se celebran en el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València (C/Universitat, 2).

La conferencia, que se celebrará a las 18 horas en el Aula Magna del edificio, se organiza en colaboración de la Asociación Valenciana de Críticos de Arte (AVCA).

La entrada es libre (limitada al aforo del recinto) y se inscribe en la programación de Claustre Obert, el espacio de debate creado por la Universitat de València, a través del
Vicerrectorado de Cultura e Igualdad, y el diario EL PAÍS, para analizar los temas más relevantes de la actualidad social, cultural y económica.

El prestigioso historiador español, Manuel Borja-Villel, que ha sido director del museo de la Fundación Antoni Tàpies de Barcelona desde su inauguración y del Museo de Arte Contemporáneo de Barcelona (MACBA), estará acompañado de Román de la Calle, catedrático de Estética y Teoría de las Artes de la Universitat de València y presidente de la Real Academia de Bellas Artes de San Carlos de Valencia, y de Antonio Ariño.

Román de la Calle, que presentará el debate, ha elaborado para NAU XXI (http://nauxxi.uv.es), un interesante artículo de opinión, titulado  Dos momentos de reflexión, que sirve de introducción a la trayectoria del conferenciante y también al debate, sobre el futuro de los museos. NAU XXI es un proyecto del Vicerrectorado de Cultura e Igualdad de la Universitat de València para contribuir al debate social desde el espacio en Internet y con actos presenciales.