André Ricardo, «Campo a través»
Addaya Centre d’Art Contemporani
C/ Alexandre Rosselló, 10. Alaró (Mallorca)
Fins al 20 de febrer 2016

ADDAYA Centre d’Art Contemporani presenta “Campo a través” d’André Ricardo (São Paulo, Brasil, 1985), desenvolupa en aquesta ocasió la pintura mitjançant una recerca del color i l’espai. Realitza aleshores una construcció de l’espai dotant-lo d’una funció paisatgística o d’un objecte contextualitzat.

El paisatge per tant, és un tema que no s’esgota en si mateix o com a gènere pictòric. Dites obres seran el resultat de la seua residència al ceentre el mes de desembre de 2015.

André Ricardo llicenciat en Arts Visuals per l’Escola de Comunicacions i Arts de la Universitat de São Paulo, on a més viu i treballa actualment. Ha realitzat diferents exposicions individuals i col·lectives en importants institucions com ara el Centre Cultural São Paulo, la Galeria Pilar, el Museu d’Art de Ribeirão Preto, Paço das Artes o per exemple el SESC Belenzinho de Brasil. També ho ha fet, al Museu de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Porto i a l’espai Lofté, a Oporto, aixío com a Antigo Picadeiro do Colégio dos Nobres, a Lisboa, Portugal.

La seua producció també ha estat desenvolupada i exposada llarg de importants fires internacionals, tals com SP-ART de Brasil, UNTITLED de Miami (EUA) o creuant a Europa a la  PINTA London de Anglaterra. Les seves obres formen part de col·leccions privades i públiques com la del Museu d’Art de Ribeirão Preto i del Museu Casa do Olhar Luiz Sacilotto, de São Paulo. 

Cortesia de ADDAYA CENTRE D'ART CONTEMPORANI
Cortesia de ADDAYA CENTRE D’ART CONTEMPORANI
MAKMA

MAKMA

Revista de Artes Visuales y Cultura Contemporánea
MAKMA

Artículos relacionados

Manu Blázquez
Manu Blázquez: “El arte debería ampliar el conocimiento de la realidad”

Manu Blázquez, Premio Alfons Roig 2020 de la Diputación de València, expone en el Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC) Leer

Juan Carlos Nadal
Juan Carlos Nadal: «Pinto en una especie de lucha entre dejarse llevar, perder el control y volverlo a recuperar»

Juan Carlos Nadal, que expone en el E CA de Riba-roja de Túria sus últimos trabajos bajo el título de Leer

Mostra Viva
Mostra Viva pide más conexión con la Mostra de Cine de Valencia

La IX Mostra Viva del Mediterrani, que se celebrará del 23 de septiembre al 12 de octubre con el lema Leer

Tumbados a la bartola
Tumbados a la bartola de lo cultural (I)

Desde MAKMA queremos hacer una oda al descanso. Por ello, hemos invitado a algunos amigos y colaboradores, tumbados a la Leer