André Ricardo, «Campo a través»
Addaya Centre d’Art Contemporani
C/ Alexandre Rosselló, 10. Alaró (Mallorca)
Fins al 20 de febrer 2016

ADDAYA Centre d’Art Contemporani presenta “Campo a través” d’André Ricardo (São Paulo, Brasil, 1985), desenvolupa en aquesta ocasió la pintura mitjançant una recerca del color i l’espai. Realitza aleshores una construcció de l’espai dotant-lo d’una funció paisatgística o d’un objecte contextualitzat.

El paisatge per tant, és un tema que no s’esgota en si mateix o com a gènere pictòric. Dites obres seran el resultat de la seua residència al ceentre el mes de desembre de 2015.

André Ricardo llicenciat en Arts Visuals per l’Escola de Comunicacions i Arts de la Universitat de São Paulo, on a més viu i treballa actualment. Ha realitzat diferents exposicions individuals i col·lectives en importants institucions com ara el Centre Cultural São Paulo, la Galeria Pilar, el Museu d’Art de Ribeirão Preto, Paço das Artes o per exemple el SESC Belenzinho de Brasil. També ho ha fet, al Museu de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Porto i a l’espai Lofté, a Oporto, aixío com a Antigo Picadeiro do Colégio dos Nobres, a Lisboa, Portugal.

La seua producció també ha estat desenvolupada i exposada llarg de importants fires internacionals, tals com SP-ART de Brasil, UNTITLED de Miami (EUA) o creuant a Europa a la  PINTA London de Anglaterra. Les seves obres formen part de col·leccions privades i públiques com la del Museu d’Art de Ribeirão Preto i del Museu Casa do Olhar Luiz Sacilotto, de São Paulo. 

Cortesia de ADDAYA CENTRE D'ART CONTEMPORANI
Cortesia de ADDAYA CENTRE D’ART CONTEMPORANI