Acosos y derribos S.L., de Jacobo Pallarés, Carles Sanjaime y Kika Garcelán
Teatre Rialto
Plaza del Ayuntamiento, 17. Valencia
Del 3 al 6 de marzo de 2016

El Teatre Rialto rep, del 3 al 6 de març, Acosos y Derribos S.L., coproducció de CulturArts i Teatro de lo Inestable, què va veure la llum al novembre en Espacio Inestable.

La peça teatral és creació de Jacobo Pallarés, que també co-dirigeix amb Carles Sanjaime i Kika Garcelán, i amb text de Pallarés i Gabi Ochoa. Junts han creat un espectacle carregat de contingut social, que reflecteix la injustícia de la nostra realitat, la divisió imperant que vivim aquests dies entre els de dalt i els de baix, i la lluita de classes.

Escena de Acosos y derribos D.L.. Teatre Rialto.
Escena de Acosos y derribos D.L.. Teatre Rialto.

Maribel Bayona, Pau Gregori, Carles Sanjaime i Anna Albaladejo formen l’equip interpretatiu de Acosos y Derribos S.L., donant-nos uns personatges immersos en la gran festa de l’opulència i el malbaratament, i que veuran com tot s’afona davant dels seus ulls.

L’obra és una crida d’atenció als responsables d’aquest context complex en què ens trobem, i al mateix temps, una presa de consciència de les possibilitats per a la construcció d’un camí sostenible en aquest futur incert ple de boira.

L’espectacle va tindre una molt bona acollida per part del públic, que va omplir la sala de teatre alternatiu els quatre dies de funció. Ara, després de tres mesos de la seua estrena absoluta, els plats trencats arriben al Teatre Rialto, una oportunitat única per vore teatre d’experimentació a l’escenari públic. Aquest fet és prou simbòlic pel que suposa habitar l’espai públic des dels nous llenguatges i des de les noves dramatúrgies.

Escena de Acosos y derribos S.L. Teatro Rialto.
Escena de Acosos y derribos S.L. Teatre Rialto.