Dani Miquel
11:00 hores
Senior i el Cor Brutal
12:30 hores
Plaça de l’Ajuntament de València
Setmana i Fira de la Mobilitat Sostenible

Al llarg de tota la Setmana Europea de la Mobilitat s’han celebrat nombroses activitats relacionades a la ciutat de València, des de conferències sobre seguretat viària, amb l’EMT, tallers amb xiquets, teatre de titelles, contacontes, l’actuació de Ramonets …

senior-i-el-cor-brutal

Una de les més esperades tant per menuts com per grans és la jornada matinal de dissabte que amb les actuacions de Dani Miquel o la de Senior i el Cor Brutal.

Dani Miquel

El ja llegendari Cantacançons Dani Miquel s’ha convertit en tota una referència al País Valencià amb un espectacle que fa disfrutar a grans i xicotets, recuperant clàssics de la cultura popular valenciana o composicions pròpies. Segurament no faltaran en el repertori del de l’Alcúdia temes com “La masereta”, “La xata merenguera”, “La lluna i la pruna” o “Parla valencià”.

Pel que fa a Sènior i el Cor Brutal cal dir primer que s’han convertit en la banda valenciana referent en la llengua mare dels valencians. A més d’habituals cançons pertanyents als seus recomanables àlbums “L’Experiència gratificant”, “Gran”, “València-Califòrnia” i “El poder de l’voler” presentaran el seu darrer treball “València Vol.1” amb versions variades de Cracker, Jesus and Mary Chain, Courtney Barnett, Johnny Cash, War on Drugs, Tom Waits, …

Cartell-Setmana-Mobilitat-sostenible

No queda una altra que reconèixer l’encert i l’afany de superació per part de l’Ajuntament de València a l’hora d’escollir aquestes activitats i esdeveniments.

Juanjo Mestre

Últimos artículos de Juanjo Mestre (ver todos)