No estem sols la pel·lícula sobre els moviments de protesta, es va estrenar a València, amb el teatre completament ple, el 7 de novembre a les 22h, en El Teatre El Musical del Cabanyal-Canyamelar, amb un col·loqui posterior de Pere Joan Ventura i El Gran Wyoming.

Un dels eixos narratius del documental, és la pròpia mobilització per part del veïnat  en contra del pla d’ampliació de l’avinguda de Blasco Ibáñez, ací en València. Així doncs ha estat triat precisament un espai que ha sigut plantejat dins del propi documental, mostrant per part de l’equip una gran satisfacció per poder inaugurar-ho ací, un dia després de la gala inaugural amb què el teatre comença una nova etapa d’activitat.

Cocentració en Colón el 22M
Cocentració en Colón el 22M

Ens conviden a veure la gran rellevància que han estat tenint els moviments socials pels carrers i places no sols de la nostra València, sinó també per tota arreu d’Espanya, on allò que es desenvolupa és una acció ciutadana en contra dels retalls, els desnonaments, les privatitzacions o la corrupció que estan a l’ordre del dia en la nostra societat.

No estem sols no sols va gravar-se en València, sinó que també per altres ciutats, com ara Barcelona, Madrid, Sevilla i Gijón, en l’any 2014. Es va estrenar enguany a la secció oficial del Festival de cinema de Sant Sebastià i té com a director a Pere Joan Ventura i coproductor a José Miguel Monzón, més conegut com El Gran Wyomimg.

Va sorgir quant el director va començar els moviments de protesta sorgits després del 15-m i amb l’objectiu de dibuixar un mapa de l’activisme social que omplia els carrers amb una sèrie d’aliances ciutadanes i moviments de protesta.

El director va obtindre un premi Goya en 2003 per El efecto Iguazú i té una llarga trajectòria de cinema documental i de compromís social. El Gran Wyoming, per la seua part, s’ha involucrat personalment en el projecte de No estem sols, on ha posat la lletra al tema musical del documental amb el seu grup Los insolventes i amb la col·laboració del seu llibre No estamos solos que continua la línea de la pel·lícula.

WYOMING GRABANDO EN EL ESTUDIO EL TEMA NO ESTAMOS SOLOS
Wyoming gravant en l’estudi el tema ‘No estamos solos’

L’accés a la projecció i al col·loqui son gratuïts amb el sistema d’entrada inversa; és a dir, que es podrà pagar l’entrada en acabar la projecció per tal de col·laborar amb el projecte.   http://www.teatreelmusical.es/

CARTEL_NOESTAMOSSOLOS
Cartell de la pel·lícula

Tràiler del documental: https://www.youtube.com/watch?v=giA6k-O0Kow