Menut Festival!!!
Con Dani Miquel i Los Titiriteros de Binéfar
Casa de la Cultura de L’Alcúdia
Plaza Tirant lo Blanc, s/n. L’Alcúdia (Valencia)
Dissabte 17 i diumenge 18 de decembre de 2016

Aquest cap de setmana es celebrarà la primera edició del Menut Festival!!!, concretament el dissabte 17 i el diumenge 18, a  L’Alcúdia. Aquest festival està organitzat per l’Ajuntament de L’Alcúdia i dirigit pel músic Dani Miquel i, té voluntat de continuïtat. A partir d’aquest any, es celebrarà tots els anys, el cap de setmana anterior al dia de Nadal.

Es tracta d’un festival per a tots els públics, però sobre tot per a que els més menuts puguen gaudir d’espectacles musicals, de teatre, de màgia, de circ, de titelles…

Los Titiriteros de Binéfar. Imagen cortesía de Menut Festival!!!
Los Titiriteros de Binéfar. Imagen cortesía de Menut Festival!!!

Per aquesta primera edició s´ha pensat en dos actes que puguen resultar atractius per a un públic majoritari i que es realitzaran a la Casa de la Cultura de L’Alcúdia. El primer tindrà lloc el dissabte 17 a les 18h. Dani Miquel i els Ma-me-mi-mo-músics junt a la Banda Juvenil La Filharmònica Alcudiana i la col·laboració especial de Paco Muñoz. Cançons tradicionals i cançons composades per Dani Miquel i Paco Muñoz, es donaran la mà amb especial atenció als temes vinculats a estes festes de Nadal.

El segon acte serà diumenge 18 a les 12h. amb la representació-concert ‘Canciones de Titiriteros’ de la coneguda companyia de Huesca, Los Titiriteros de Binéfar (Premi Nacional de les Arts Escèniques per a la Infància i Joventut).

Menut Festival!!! Tot i celebrar-se a L’Alcúdia, pretén consolidar-se a la Ribera i en l’àmbit provincial en pocs anys, com un referent d’espectacles musicals i escènics de qualitat per a tots els públics.

Dani Miquel. Menut Festival!!!
Dani Miquel. Imagen cortesía de Menut Festival!!!