Presentació del catàleg de la XX Mostra art públic / universitat pública
Dimecres 18 d’abril a les 19:00.
Sala Seminari del Centre Cultural La Nau, València

invitación evento

L’artista visual Daniel G. Andújar, participarà en la presentació del catàleg de la XX Mostra art públic / universitat pública. Aquest acte tindrà lloc a la Sala Seminari del Centre Cultural La Nau, el dimecres 18 d’abril a les 19:00.

La presentació del catàleg de la XX Mostra art públic / universitat pública acollirà un conversa sobre les connexions entre l’art i la ciència on intervindran l’artista Daniel G. Andújar, la comissària de la Mostra Alba Braza, juntament amb Cristian Gil, Ainhoa Salas i Laura Palau, tres dels artistes que van exposar la seua obra a la passada edició de la Mostra art públic / universitat pública.

El catàleg, dissenyat per l’Estudi Dídac Ballester, recull les intervencions de la passada Mostra que van estar en el campus de Burjassot-Paterna el passat mes d’octubre. Les cinc obres exposades van ser Frustración, d’Anaisa Franco; Cau de coneixement, de Cristian Gil Gil; For the birds, d’Ernesto Casero; Flexivídeo, d’Ainhoa Salas i Guillermo Lechón i Cámara oscura, de Laura Palau.

La Mostra art públic / universitat pública està organitzada pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) de la Universitat de València, amb la col•laboració del vicerectorat de Cultura. La convocatòria d’enguany, que estarà oberta fins el 17 de maig, està dirigida a artistes visuals, sense límit d’edat, interessats en crear una obra site specific per al campus de Burjassot-Paterna en la que es palese una de les múltiples possibilitats del binomi art i ciència. La dotació que rebrà cada artista escollit serà de 2.000 euro.

Imatge de portada: Anaisa Franco. Frustración, de la sèrie Pscicosomático, 2012