Convocante: Regidoria de Comerç Ajuntament de València
Dotación: 2.000 euros
Modo de presentación: online
Plazo de admisión: hasta el 22 de febrero

Què és #ClickAlMercat Professional?
Si eres fotoperiodista o documentalista professional i t’abelleix documentar amb la teua càmera els Mercats Municipals de València, participa en el concurs fotogràfic #ClickAlMercat Professional!
Què es premia i quin és el premi?
L’objectiu del concurs és redescobrir en imatges els nostres Mercats Municipals. La importància d’aquests en la construcció social d’un barri. Les xarxes i sinergies comercials que estableix, creant un sistema comercial de proximitat per a portar aliments frescos de baixa petjada ecològica. Un Mercat és vida! Es premiarà la capacitat de documentar tota aqueixa vida, la proximitat, el valor del producte fresc…
El teu reportatge fotogràfic podrà ser guanyador d’un premi professional de 2.000€!
¿Com participar?
1 – Inscriu-te a partir del 27 de gener a través del formulari web que trobaràs més a baix. En aqueix moment, t’acreditarem oficialment com #Clicker per a recórrer els mercats. En la inscripció podràs triar el #Clicker que millor et representa!
2 – Agafa la teua càmera i ix al carrer a fotografiar els Mercats Municipals de València. No oblides portar amb tu la teua acreditació sempre!
3 – Envia’ns fins al 22 de febrer el teu reportatge d’entre 10 i 15 fotos a través del formulari de participació que t’indicarem quan t’inscrigues en el concurs.
4 – El 23 de febrer, el nostre #JuratClicker professional valorarà els vostres treballs i triarà a 10 finalistes que s’anunciaran en xarxes socials.
5 – El 6 de març anunciarem qui és el guanyador/a de el concurs en el lliurament de premis oficial!

BANNER-CONCURS-PROFESSIONAL-2

Bases completes i més informació